Er is bij mij terugbetaling voorzien vanuit bepaalde ziekenfondsen, waardoor je ongeveer 10 euro per gesprek terug krijgt. Bekijk zeker de website van jouw ziekenfonds voor meer informatie. 

Ik vul voor jou de nodige documenten in wanneer je van terugbetaling wil genieten.

Er zijn slechts een beperkt aantal klinisch psychologen die begeleiding aanbieden voor 11 euro per gesprek. Bij mij kan je momenteel niet komen voor 11 euro. 

Je kan je afspraak annuleren of verplaatsen tot 24 uur voor je eigenlijke afspraak normaal zou plaatsvinden, door mij via mail of telefonisch op de hoogte te brengen. Zo heb ik de optie om iemand anders op dat uur in te plannen. Laat je het 24 uur of minder op voorhand weten, dien je de gemaakte afspraak volledig te vergoeden. Dit zijn algemene voorwaarden waar je mee akkoord gaat bij het inplannen van je afspraak.

Ja, als eerste ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Psychologisch Consulenten (BPC). De BPC is een vereniging voor en door psychologisch consulenten die vanuit diverse werkvelden (arbeids- & organisatiepsychologie, klinische psychologie, school- & pedagogische psychologie) hun krachten bundelen om de positie van de psychologisch consulent in het werkveld te versterken. (bron: psychologischconsulent.be).

Daarnaast ben ik ook aangesloten bij de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).

Op het einde van de consultatie dien je te betalen. Dit gebeurt contant of met een QR-code. Ik beschik jammer genoeg niet over bancontact.

Bij online consultaties voeren we een 1-op-1 videogesprek via een computerscherm. Liefst doen we dit via een computer of laptop en niet via je GSM of tablet. Zorg dat je ergens zit waar je niet gestoord kan worden. Je ontvangt voor het gesprek een link via mail en je hoeft niets te installeren.

 

Nog een andere vraag? Mail naar info@janareck.be of bekijk de algemene voorwaarden

Nu aanmelden

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek: