Gratis te bekijken

Webinar: van zelftwijfel naar zelfvertrouwen

In dit webinar ontdek wat de oorsprong kan zijn van jouw zelftwijfel, hoe een laag zelfbeeld jou in de greep kan houden en wat er nodig is om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Als je meer zelfvertrouwen wil ervaren, is het belangrijk dat je aansluit bij het kwetsbare stuk in jou en hier begrip voor toont. Begrip tonen voor jezelf dat je je onzeker màg voelen. 

Dat komt ook deels voort uit het inzien van waar die zelftwijfel bij jou vandaan komt. Daardoor voel je dat het oké is wat je voelt, dat het begrijpelijk en normaal is.

Het is pas door die laagjes van schaamte of twijfel eraf te halen, dat er ruimte vrij komt om allereerst te voelen waar je nood aan hebt en ook om te zoeken op welke manier je dat aan jezelf kan geven.

In dit webinar ga ik hier verder op in. Zo krijg jij de nodige inzichten mee en worden er belangrijke zaadjes geplant die op termijn kunnen uitgroeien tot meer zelfvertrouwen.

Het doet me oprecht zo hard deugd om mooie woorden te ontvangen en om mijn boodschap over te kunnen brengen naar anderen. Mijn boodschap van wat milder en begripvoller voor onszelf te zijn, om meer te geloven in onszelf en meer zelfvertrouwen te ervaren.

Laat dat nu ook net zijn wat mensen meenemen uit dit webinar:
“Ik neem wat mildheid mee”,
“ik neem voor mezelf mee dat ik niet alleen ben hierin en dat elk stapje al goed is”,
“Om niet steeds te luisteren naar die innerlijke criticus”

Schrijf je hier in

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je ontvangt meteen gratis toegang tot de opname van het webinar.

Scroll to Top