Ben jij een (toekomstig) hulpverlener?

En zijn er dingen waar jij mee vastloopt?

Ik heb eerst de bachelor toegepaste psychologie (Thomas More) gevolgd en ben daarna geschakeld naar de master psychologie (KUL). Vanaf mijn schakeljaar ben ik aan de slag gegaan als student-zelfstandig psychologisch consulent, om de voeling met de praktijk te onderhouden. 

Als (toekomstig) hulpverlener kan jij bij mij terecht voor:

Supervisie

Voor psychologisch consulenten of beginnend psychologen! Bij supervisie beschrijf je een situatie of cliënt waar je vragen over hebt of die je geraakt heeft. Ik denk mee met jouw casus of situatie waardoor je enkele stappen kan zetten en weer verder kan. 

Opstart als zelfstandige

Wil je opstarten als zelfstandig (klinisch) psycholoog of psychologisch consulent maar zie je zelf door de bomen het bos niet meer?

Wat moet je juist allemaal in orde brengen? Sociale verzekering, boekhouding, opbouwen cliëntenbestand?

Ik help je graag verder!

Informatie opleiding

Je wil heel graag toegepaste psychologie volgen of schakelen naar de master psychologie maar hebt hier nog vragen over? 

Neem vrijblijvend contact op!

Enkele interessante artikels

Jana Reck

Aan de slag als student-zelfstandig psychologisch consulent

Je hebt enorm veel goesting om reeds als zelfstandige aan de slag te gaan maar bent momenteel ook nog bezig met je studies? Het statuut student-zelfstandige is de oplossing voor jou! Ik bespreek hoe ik alle administratie in orde heb gebracht om aan de slag te gaan als student-zelfstandig psychologisch consulent tijdens mijn studie klinische psychologie.

MEER LEZEN