Ik ben Jana Reck (zij/haar) en ben afgestudeerd als klinisch psycholoog in 2022. Daarvoor heb ik nog de opleiding toegepaste psychologie gevolgd.

Anderen omschrijven mij als een rustig, spontaan persoon die een veilig gevoel uitstraalt. Zelf vind ik het heel belangrijk om authentiek te zijn.

Ik werk voornamelijk binnen de kaders van cognitieve gedragstherapie en cliëntgerichte therapie.

Daarom is een kennismakingsgesprek zo belangrijk: heb je een klik met mij als hulpverlener? Het vinden van de juiste hulpverlener voor jou kan en mag een zoektocht zijn, net omdat iedere hulpverlener zijn eigen authenticiteit en werking heeft. Communiceer goed waar je wel of geen nood aan hebt met je hulpverlener.

Ik heb ervaring opgedaan in het Sint-Trudo ziekenhuis, waar ik instond voor patiëntenbegeleiding binnen de diensten oncologie en palliatieve. Daarnaast heb ik mijn eindstage voor de master mogen lopen binnen een groepspraktijk in Hasselt.

Vanaf de zomer van 2022 werk ik als zelfstandig klinisch psycholoog en psychologisch consulent. Ik ben aan de slag bij een groepspraktijk, waar ik insta voor zowel individuele therapie als diagnostiek.

Heb je nog vragen? Twijfel niet om contact op te nemen.

web_jana_djulibravenboer_00014