Wat heb je op dit moment nodig?

Ontwikkel je laagdrempelig binnen specifieke thema's

Wil je graag aan de slag gaan met een specifiek thema? Dan zijn onderstaande trainingen ideaal voor jou. Deze trainingen zijn op dit moment in ontwikkeling. Op de hoogte blijven wanneer je ze kan volgen? Houd mijn sociale media in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief.

Omgaan met zelfkritiek

We zijn vaak veel strenger voor onszelf dan voor een ander. Hoe kan je met die zelfkritiek omgaan zodat je meer rust kan ervaren? Dat leer je in deze training.

Gezond zijn zonder focus op gewicht

Wat is er nodig om gezond te zijn – zonder je te focussen op jouw gewicht? Hoé kan je dat doen? Daar gaan we dieper op in tijdens deze training.

Jij bent meer dan jouw uiterlijk

Liefst van al wil je tevreden leren zijn met wie je bent en hoe je eruitziet zodat je meer rust ervaart. Je leert in deze training d.m.v. concrete oefeningen hoe jij de kijk van body neutrality kan gaan beginnen toepassen. 

De diepte induiken

Liever diepgaand aan de slag gaat met jouw zelfbeeld en lichaamsbeeld? Dan zit je goed bij onderstaande allesomvattende cursussen, te volgen op eigen tempo.

Self- and Body Image Deepdive

Hier leer jij belangrijke technieken en inzichten die jou gaan helpen naar een beter zelfbeeld en lichaamsbeeld.

Groeien in Seksueel Zelfvertrouwen

Voel jij je onzeker en geremd op vlak van seksualiteit? Word je vaak geconfronteerd met zelftwijfel en zelfkritiek? Is jouw seksuele onzekerheid vaak een discussiepunt in jullie relatie? Dan is deze cursus iets voor jou.

Nog vragen? Stuur me een mail via info@janareck.be.

Scroll to Top